OURENSE, 5 de decembro de 2018.- Os días 14 e 15 de decembro a Aula de Cata da UNED en Verín acollerá o seu terceiro curso de formación dedicado aos espumosos. Da man de Luís e Alejandro Paadin os interesados en participar neste ciclo formativo de seis horas de duración coñecerán algúns dos viños espumosos máis relevantes do mundo. Desde o espertar dos espumosos de Galicia, pasando polos Lambruscos, método ancestral, o cava, ata os míticos Millésime Champagne. Tamén recibirán unha formación básica en métodos de elaboracións, dosajes, uvas, estilos, servizo, etc.
Luís e Alejandro Paadin son formadores homologados de #CAVA e Campións de España de Embaixadores de Champagne dos anos 2005 e 2014 respectivamente. A matricúla está aberta ata o mércores 12 de decembro cun custo de 10 euros e con 30 prazas dispoñibles. A actividade formativa está patrocinada polo Concello de Verin.